Danas kiša mestimično, u brdsko-planinskim predelima sneg

Izvor: Beta, 24.Jan.2023, 01:35

Danas kiša mestimično, u brdsko-planinskim predelima sneg

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini i sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni, tokom dana u slabljenju.Najniža temperatura od jedan do pet stepeni Celzijusa, a najviša od tri stepena do šest.U Beogradu će biti oblačno, povremeno s kišom, u višim delovima grada i sa snegom. Istočni i jugoistočni vetar u slabljenju. Najniža temperatura oko dva stepena, a najviša oko četiri.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas kiša mestimično, u brdsko-planinskim predelima sneg

Izvor: Danas, 24.Jan.2023

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini i sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.  

Nastavak na Danas...

Sutra oblačno i hladno vreme

Izvor: Beta, 24.Jan.2023

U Srbiji će sutra biti oblačno i uglavnom suvo vreme, sa temperaturom od nula do šest stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Vetar slab do umeren istočni, najniža temperatura od nula do tri stepena Celzijusa, najviša od tri do šest stepeni.U Beogradu će biti oblačno i suvo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.