Danas isplata učeničkih stipendija i kredita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 10:33

Danas isplata učeničkih stipendija i kredita

Isplata sedme i osme mesečne rate učeničkih stipendija i kredita, koje je obezbedilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za školsku 2020/21. godinu, počinje danas, 28. aprila 2021. godine.

Mesečni iznos učeničke stipendije i učeničkog kredita je 5.400,00 dinara i isplaćuje se u 10 jednakih mesečnih rata, navodi se u saopštenju.


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja stipendira 11.500 učenika srednjih škola u Srbiji, na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raspisanog Konkursa za dodelu učeničkih stipendija učenicima srednjih škola u Republici Srbiji, za školsku 2020/2021. godinu.

Ministarstvo je odobrilo i 548 kredita za učenike srednjih škola koji se školuju za deficitarna zanimanja na osnovu raspisanog Konkursa za dodelu učeničkih kredita za školsku 2020/2021. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.