Danas hladnije, mestimično s kišom

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 09:41

Danas hladnije, mestimično s kišom

U Srbiji će danas biti hladnije, mestimično s kišom.

Od sredine dana na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina. Jutarnja temperatura od pet, a tokom dana do deset stepeni.

Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, dok će na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije kiša uveče kratkotrajno preći u sneg.

Od sredine dana se na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje prestanak padavina, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razvedravanje.

Duvaće slab i umeren vetar, na severu povremeno i jak, severni i severoistočni.

Najniža temperatura kretaće se od 5 do 8, a najviša dnevna od 7 do 10 stepeni.

Sutra će u većini krajeva Srbije biti suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama.

Duvaće slab do umeren, na istoku Srbije povremeno jak, zapadni i severozapadni vetar.

Najniža temperatura iznosiće od -2 do 4, a najviša od 6 do 9 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.