Danas: Ukoliko Vučić ode s čela SNS, Stefanović favorit

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Ukoliko Vučić ode s čela SNS, Stefanović favorit

Nebojša Stefanović ima najveće šanse da zameni Aleksandra Vučića na čelu Srpske napredne stranke (SNSD), ukoliko se on naredne godine povuče sa te funkcije, kako je obećao, piše Danas.

Izvori tog lista tvrde da, iako se pominjalo da je pored Stefanovića, favorit za Vučićevog naslednika na toj funkciji Nikola Selaković, sada je Stefanović "najjači favorit".

Selaković je generalni sekretar predsednika srbije, ali naprednjaci mu zameraju što >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se nesmotreno konfrontirao sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

S druge strane, Stefanović važi za čoveka koji ima značajne poluge moći, budući da je ministar unutrašnjih poslova, piše Danas.

Izvori lista Danas kažu da, ukoliko se Vučić povuče sa liderske pozicije u SNS, tone znači da se neće ponovo kandidovati za predsednika Srbije, već da će kampanju da vodi kao "nadstranačka ličnost".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stefanović: Nisam zainteresovan za mesto predsednika SNS

Izvor: Blic, 26.Sep.2018

Potpredsednik vlade i ministar Nebojša Stefanović izjavio je danas da nikada nije bio zainteresovan da bude predsednik Srpske napredne stranke, umesto Aleksandra Vučića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.