Danas: Rezultati probne male mature 7. juna

Izvor: Beta, 02.Jun.2020, 21:37

Danas: Rezultati probne male mature 7. juna

Učenici osmog razreda osnovne škole moći će da rezultate probnog završnog ispita vide u nedelju, 7. juna, na internetu, potvrdjeno je za dnevnik "Danas" u Ministarstvu prosvete.Djaci će svom rezultatu na sajtu https://probni.zios.mpn.gov.rs/ pristupati pomoću korisničkog imena i lozinke.Korisničko ime je identifikacioni broj učenika, a lozinka za svaki test je različita i nalazi se u dnu omotnica koji su djaci dobili u svojim školama.Osmaci su danas polagali probni završni ispit iz matematike, koji je bio simulacija onoga što ih čeka na "pravoj" maloj maturi 17, 18. i 19. juna.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezultati probne male mature 7. juna

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2020

Učenici osmog razreda osnovne škole moći će da rezultate probnog završnog ispita vide u nedelju, 7. juna, na internetu, potvrđeno je za "Danas" u Ministarstvu prosvete...Đaci će portalu pristupati pomoću korisničkog imena i lozinke, prenosi Danas...Korisničko ime je identifikacioni broj učenika,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.