Danas: Poseta Mekalistera odložena zbog izbora

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas": Poseta Mekalistera odložena zbog izbora

Beograd -- Poseta delegacije Evropskog parlamenta planirana za kraj marta i početak aprila odložena je zbog izbora u Srbiji, saznaje "Danas" u Evropskom parlamentu.

"Poseta će se svakako biti upriličena do kraja godine, najverovatnije na jesen", naveo je izvor beogradskog lista.

Sagovornici iz diplomatskih krugova u Briselu navode i da Dejvid Mekalister, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, "najverovatnije neće posećivati Srbiju pre izbora".

List >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podseća da je Mekalister nedavno izrazio uverenje da prevremeni izbori neće usporiti proces pridruživanja Srbije Evropskoj uniji i ukazao da će biti "značajno nastaviti reforme uoči i neposredno nakon održavanja izbora kako bi se održao zamajac".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.