Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Jedan sprat na Pančiću srušen, tri još ostaje

Iz Nacionalnog parka Kopaonik potvrđeno je za dnevni list Danas da su do sada skinuti crep, da je razmontirana krovna konstrukcija, kao i deo stolarije na objektu na Pančićevom vrhu, za koji je pre skoro dve godine od strane Ministarstva građevinarstva naloženo rušenje, navodi taj dnevni list u izdanju za petak.

"Rušenje ili demontažu objekta na Pančićevom vrhu vrši investitor u sopstvenoj režiji. Iako svi korisnici prostora u Nacionalnom parku Kopaonik imaju obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da pre izvođenja bilo kakvih radova o istim obaveste i Upravu nacionalnog parka, investitor to nije učinio", ističu iz tog nacionanog parka.

Mediji navode da je vlasnica tog objekta Snežana Mitković inicirala da se crep skine, kao i da se to dogodilo "još polovinom oktobra".

Danas navodi da taj objekat trenutno nema krov, kao i da je sa prozora na trećem spratu skinuta stolarija, ali da prizemlje i prva dva sprata još uvek nisu srušeni.

Nelegalna gradnja tog objekta počela je godinu dana pre nego što je u januaru 2018. godine Ministarstvo građevinarstva donelo odluku o rušenju, ali radovi nakon toga nisu prekinuti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jedan sprat kafane na Pančiću srušen, tri još stoje

Izvor: Danas, 22.Nov.2019

Nepune dve godine od kada je Ministarstvo građevinarstva naložilo rušenje nelegalno sagrađenog objekta na Pančićevom vrhu, on i dalje stoji na istom mestu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.