Dan žalosti u Crnoj Gori

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 16:15

Dan žalosti u Crnoj Gori

Vlada Crne Gore će nedelju, 7. maj, progasiti Danom žalosti, povodom tragičnih događaja u Srbiji.

To je saopštio danas predsednik tehničke vlade Dritan Abazović, koji nije isključio mogućnost da to bude dvodnevna žalost.

Večeras u 18 sati na podgoričkom Trgu nezavisnosti građani Podgorice moći će da odaju poštu, zapale sveće i polože cveće za žrtve krvavih pirova, koji su se dogodili u razmaku od jednog dana.

U Srbiji su se za dva dana desila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva masovna ubistva, jedno u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je 13-godišnji učenik ove škole K. K. ubio osam učenika i radnika obezbeđenja, a šest učenika i nastavnicu ranio iz vatrenog oružja.

Drugi nemili događaj dogodio se noćas kod Mladenovca, kada je 21-godišnji Uroš B. ubio osam osoba, a 14 ranio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju 7. maja Dan žalosti u Crnoj Gori zbog tragičnih događaja u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2023

Vlada Crne Gore odlučila je danas da nedelja, 7. maja, bude Dan žalosti na celoj teritoriji države, zbog tragičnih događaja koji su se dogodili u Srbiji, saopštio je predsednik tehničke vlade Dritan Abazović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.