Dan uživo: Otkazi zbog bolovanja?

Izvor: N1 televizija, 17.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo: Otkazi zbog bolovanja?

Četvrtina stanovništva Srbije živi u riziku od siromaštva. Ko su najugroženije grupe i kako im pomoći? Koliko država radi na borbi protiv siromaštva i kakvi su efekti? O tome na Svetski dan borbe protiv siromaštva u Danu uživo TV N1 razgovaramo sa Marijom Babović, programskom direktorkom SeConS-a, Grupe za razvojnu inicijativu.

Da li radnike od sledeće godine očekuje stroga kontrola bolovanja? Prema pisanju medija Privredna komora Srbije predlagač je zakona kojim bi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zbog takozvanog lažnog bolovanja, poslodavac mogao da uruči otkaz radniku. Kako na to reaguju sindikati, a kako poslodavci? O tome u Danu uživo razgovaramo sa Zoranom Mihajlovićem iz Saveza samostalnih sindikata Srbije i Nebojšom Atanackovićem iz Unije poslodavaca.

Uživo smo na Beogradskom beogradskom forumu. O najvećim bezbednosnim i političkim izazovima u regionu razgovaramo sa direktorkom Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Sonjom Stojanović Gajić.

U Sceni Dana uživo gostuje Sara Sopić iz Muzeja Jugoslavije povodom stogodišnjice ujedinjenja jugoslovenskih naroda i stvaranja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, koja se obeležava 1. decembra 2018, Muzej Jugoslavije pripremio je i promotivnu akciju YU100.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.