Dan sa poslanikom Đorđem Vukadinovićem

Izvor: Danas, 28.Sep.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan sa poslanikom Đorđem Vukadinovićem

Najteže mi pada ta mučna atmosfera u skupštinskoj sali. Posle par sati tamo, i kada ne govorim ili nisam predmet napada, ja izlazim samleven kao da sam 12 sati teglio pune džakove. Osećam se često kao slamka među vihorove u toj sali. Članak Dan sa poslanikom Đorđem Vukadinovićem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konceptualizacijažćđš

Izvor: Danas, 28.Sep.2019

Kao što višekratno napisah i kao što ću danas, u drugom uzastopce danu za kulturu ponoviti, vozdviženije Vrhovnog Bića na vlast bilo je u metaforičnom smislu sneg koji ne pada da zaveje svet nego da svaka zverka pokaže svoj trag. Članak Konceptualizacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Đidić li je Džidić li je, jebem li ga

Izvor: Danas, 29.Sep.2019, 13:01

Nisam baš siguran, ali mislim da sam pred kraj srednje škole bio dobio jedan, mora biti da je bio Rašicin džemper. Članak Đidić li je Džidić li je, jebem li ga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.