Dalmacija: Kiša i vetar izazvali haos

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalmacija: Kiša i vetar izazvali haos

Jako nevreme pogodilo je jutros Dalmaciju, donelo obilnu kišu, olujnu buru, znatno zahlađenje, ali i haos na ulicama Splita i Trogira, prenosi "Jutarnji list".

Prognoze i upozorenja meteorologa o jakom nevremenu, zbog kojeg je preko sistema Meteoalarm to područje pod visokim stepenom upozorenja, obistinile su se, pa je Trogir pod vodom, dok je u gradu pod Marjanom paralizovan saobraćaj.

Front je prema očekivanjima krenuo sa severa preko zadarskog i šibenskog područja i, kako kažu u "Crometeu", nad tim područjem će se zadrži tokom prepodneva, dok se do kraja dana očekuje smirivanje nevremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dalmacija: Kiša i vetar izazvali haos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2015

Jako nevreme pogodilo je jutros Dalmaciju, donelo obilnu kišu, olujnu buru, znatno zahlađenje, ali i haos na ulicama Splita i Trogira, prenosi "Jutarnji list"...Prognoze i upozorenja meteorologa o jakom nevremenu, zbog kojeg je preko sistema Meteoalarm to područje pod visokim stepenom upozorenja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.