Dakota Džonson konačno o vezi sa frontmenom Koldpleja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakota Džonson konačno o vezi sa frontmenom Koldpleja

Dakota Džonson i Kris Martin su u ljubavnoj vezi skoro godinu dana, prema spekulacijama u medijima, ali zvezda “50 nijansi sive” tek nedavno je progovorila o vezi s frontmenom grupe “Koldplej” (Coldplay).

Kada su je upitali za Krisa Martina u intervjuu za magazin Tatler, Džonson nije želela da priča mnogo.

O vocalista do Coldplay, Chris Martin, e a atriz Dakota Johnson, estão juntos há quase um ano, mas ainda não assumiram o relacionamento publicamente. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dakota Johnson quebrou o silêncio e pela primeira vez falou sobre Chris, em uma entrevista para a revista de moda Tatler. Quando perguntada sobre o assunto, ela não escondeu seus sentimentos. "Eu não vou falar sobre isso. Mas estou muito feliz", respondeu. #musica #radio #ouvintes #poprock #cinquentatonsdecinza #coldplay #dakotajohnson #chrismartin #portalfm

A post shared by Radio Portal Fm 106.5MHz (@radioportalfm106.5) on Sep 27, 2018 at 7:23am PDT

– Ne želim da pričam o našoj vezi, ali mogu reći da sam veoma srećna – kratko je prokomentarisala glumica, što je sasvim dovoljno fanovima koji čekaju potvrdu njene ljubavne veze s Krisom.

Dakota i Kris započeli su ljubavnu vezu u oktobru prošle godine. Nedavno su uhvaćeni na večeri u restoranu Soho Haus u Malibuu, a pre toga je Džonson pratila Krisa na koncertu Koldpleja u Parizu.

Podsećamo, 40-godišnji Martin ranije je bio u braku s glumicom Gvinet Paltrou s kojom ima i dvoje dece.

Dakota je bila kratko s modelom i pevačem Metjuom Hitom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.