Dakota Džonson: Šta sam to, dođavola, uradila?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakota Džonson: Šta sam to, dođavola, uradila?

Glumica Dakota Džonson prvi put je progovorila o svojim nesigurnostima u vezi sa ulogom Anastasije Stil u filmu "50 nijansi - siva".

Obožavatelji širom sveta već duže vreme s nestrpljenjem očekuju filmsku adaptaciju erotskog bestselera “50 nijansi - siva”, a glavna glumica Dakota Džonson postala je jedna od najpoznatijih žena sveta još pre nego što je saopšten datum premijere zahvaljujući tumačenju uloge Anastasije Stil koju čitaoci pamte po vrućim scenama seksa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Međutim, Džonson, koja ne krije da je svojim roditeljima zabranila da gledaju film , u jednom intervjuu za magazin “Telegraf” otkrila je da ni danas nije sigurna da li je donela dobru odluku kada je prihvatila ulogu.

- Sumnjam li u svoju odluku? Apsolutno. Sve vreme. Čak i sada postoje trenuci kada pomislim "Šta sam to, dođavola, uradila?" - kaže glumica.

Ali, uprkos tome, Dakota ističe da joj nije predstavljalo problem da se na ekranu pojavi naga.

- Istina je da se ne stidim svog tela. Osećam se dobro u svojoj koži i smatram da bi žene generalno trebalo da imaju više samopouzdanja. Smatram da erotske scene u filmu mogu biti predivne ako su odrađene sa dobrim ukusom. Režiserka Sem Tejlor Džonson se potrudila da stvori vrlo prijatnu, sigurnu i intimnu atmosferu, tako da nije bilo problema tokom snimanja - zaključila je glumica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.