Dačić uručio Belog anđela Moniki Beluči

Izvor: Blic, 20.Jan.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić uručio Belog anđela Moniki Beluči

Ivica Dačić, premijer Srbije, uručio je ikonu Belog anđela Moniki Beluči večeras na festivalu Kustendorf, uz želje da je anđeo čuva gde god da je.

- Počasatvovana sam i drago mi je da sam vas upoznala, premijeru. Hvala na ovako lepom poklonu i gostoprimstvu koje sam doživela ovde u Srbiji - zahvalila se Monika.

Nakon uručenja nagrade u razgovoru za "Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivica Dačić je istakao da je Monika zaista lepa žena i da je ne bije džabe glas da je najlepša glumica na svetu.

- Značaj Kunstendorfa u promovisanju srpske kulture je ogroman, ali bojim se da mi to ne shvatamo. Najeminentniji filmski stvaraoci iz celog sveta iz godine u godinu dolaze u Mokru goru - objasnio je Dačić.

Na pitanje može li kultura da promeni loš imidž Srbije u svetu, rekao je:

- Naravno, kultura je jedan od naših najjačih aduta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić Moniki Beluči uručio ikonu "Belog anđela" (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2013

Režiser Emir Kustrica ugostio je večeras u Drvengradu, na festivalu 'Kustendorf', premijera Srbije Ivicu Dačića, koji je poznatoj italijanskoj glumici Moniki Beluči uručio repliku ikone 'Beli anđeo'.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Beli anđeo za Moniku Beluči

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2013, 00:14

Ivica Dačić, premijer Srbije, uručio je ikonu Belog anđela Moniki Beluči večeras na festivalu Kustendorf, uz želje da je anđeo čuva gde god da je. ..Ivica Dačić uručuje ikonu prelepoj glumici.. ..- Počastvovana sam i drago mi je da sam vas upoznala, premijeru. Hvala na ovako lepom poklonu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.