Dačić sa novim ambasadorom Slovenije

Izvor: RTS, 03.Apr.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa novim ambasadorom Slovenije

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je ambasadora Slovenije Istoka Jarca povodom njegovog stupanja na dužnost.
U razgovoru je konstatovano da je saradnja dve zemlje izuzetno dinamična i da su bilateralni odnosi dostigli najviši nivo od uspostavljanja diplomatskih odnosa.

Razmotrene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su teme od posebnog značaja, kao što su ekonomski odnosi, saradnja u oblasti evrointegracija, kao i u drugim oblastima od zajedničkog interesa.
Šef srpske diplomatije izrazio je očekivanje da će Slovenija nastaviti da našoj zemlji pruža podršku na evropskom putu.
Ambasador Jarc je rekao da je saradnja sa institucijama Srbije a posebno Ministarstvom spoljnih poslova odlična, te potvrdio spremnost njegove zemlje da Srbiji pruži neophodnu pomoć u procesu pristupanja Evropskoj uniji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić s novim ambasadorom Slovenije o odnosima, saradnji...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Slovenije Iztoka Jarca povodom njegovog stupanja na dužnost...U razgovoru je konstatovano da je saradnja dve zemlje izuzetno dinamična i da su bilateralni odnosi dostigli najviši nivo od uspostavljanja diplomatskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.