Dačić dočekao Edija Ramu na aerodromu

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić dočekao Edija Ramu na aerodromu

Premijer Albanije Edi Rama doputovao je večeras u Beograd a na aerodromu ga je dočekao ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Edi Rama boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji gde će učestvovati na bezbednosnom i poslovnom forumu i razgovarati sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem.

Rama i Vučić sutra ujutru će u hotelu Hajat svečano otvoriti šesti Beogradski bezbednosni forum raspravom o budućnosti albansko-srpskih odnosa i stabilnosti jugoistočne Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Nešto kasnije, albanski premijer će se odvojeno sastati sa predsednikom srpske vlade, a uveče će govoriti i na predstavljanju srpskog izdanja svoje knjige "Žrtvovanje" u hotelu Kraun plaza.

U petak, 14. oktobra Rama će sa Vučićem u Nišu otvoriti prvi biznis forum srpskih i albanskih privrednika za koji se prijavilo 200 srpskih i više od 100 albanskih poslovnih ljudi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

DOČEKAO GA DAČIĆ: Albanski premijer Edi Rama doputovao u Beograd

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Rama će sutra imati bilateralni sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dva premijera će učestvovati na Beogradskom bezbednosnom forumu..Centralni događaj foruma će biti dijalog o budućnosti albansko-srpskih odnosa i stabilnosti jugoistočne Evrope, a u okviru kojeg će premijeri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.