Izvor: Danas, 02.Okt.2012, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbija nema preči interes od saradnje sa RS

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je juče u Banjaluci da Srbija poštuje Dejtonski sporazum, ali da nema preči interes od saradnje s Republikom Srpskom. „To je strateški značaj za Srbiju“, rekao je Dačić novinarima posle sastanka sa predsednikom i premijerom RS Miloradom Dodikom i Aleksandrom Džombićem. On je naveo da se to vidi i u ekonomiji, gde su RS i Srbija, skoro pa najvažniji spoljnotrgovinski partneri. Dačić je ponovio da se Srbija zalaže za poštovanje Dejtonskog sporazuma, čija je potpisnica, naglašavajući da je promena tog sporazuma moguća jedino ako se o tome saglase dva entiteta i tri naroda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnja sa Srpskom je strateški interes Srbije

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2012

Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da je najvažniji strateški interes Srbije saradnja sa Republikom Srpskom.

Nastavak na Cafe.ba...

Dačić: Srbija nema preči interes od saradnje sa RS

Izvor: Banke.Online.rs, 03.Okt.2012, 09:51

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je juče u Banjaluci da Srbija poštuje Dejtonski sporazum, ali da nema preči interes od saradnje s Republikom Srpskom. „To je strateški značaj za Srbiju“, rekao je Dačić novinarima posle sastanka sa predsednikom i premijerom RS Miloradom Dodikom i Aleksandrom...

Nastavak na Banke.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.