Dačić: Samo sam peckao Đilasa

Izvor: Press, 11.Jan.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Samo sam peckao Đilasa

U Vladi Srbije postoji apsolutno jedinstvo, sve odluke su donete jednoglasno i postoji zajedničko opredeljenje da nastavimo da radimo na realizaciji ciljeva , poručio je Dačić gostujući na Televiziji Pink.
"U strateškom smislu mi nismo napravili nijednu grešku i ne postoji nijedna afera u radu vlade", rekao je Dačić odgovarajući na pitanje da li njegov jučerašnji komentar da Đilas ima svoje favorite u vladi koje hvali imaju veze sa potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
"Ja sam više peckao Đilasa jer su njegove izjave nelogične u poslednje vreme", rekao je Dačić, dodajući da promena vlasti u Beogradu nije predmet razgovora, ali da "nije korektno da Đilas kritikuje njega kao predsednika stranke koja mu je koalicioni partner i koja ga drži na vlasti u Beogradu".
"Ne mora da me hvali i to nije problem, to je bilo uzgredno peckanje", naglasio je premijer.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.