Dačić: Sa Gordonom ništa spektakularno

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sa Gordonom ništa spektakularno

Ne očekujem nikakav spektakularan sastanak, kazao je lider SPS i mandatar za sastav nove vlade

JAGODINA - Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić izjavio je da će na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara Filipom Gordonom u Beogradu, biti razgovora o bilateralnim odnosima SAD i Srbije i da će to biti razgovor kao i svaki drugi.

"Ne očekujem nikakav spektakularan sastanak" kazao je Dačić u Jagodini gde je prisustvovao medunarodnom kik boks meču. Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gordon je, nakon učešća na Kroacija samitu u Dubrovniku, negirao da njegova vlada utiče na formiranje vlade Srbije. Gordon je rekao da ni SAD ni EU ne očekuju od Srbije da u ovoj fazi prizna Kosovo, ali da se Srbija mora pomiriti sa realnošću demokratskog, suverenog, nezavisnog i multietničkog Kosova u sadašnjim granicama.

Kako je najavljeno, Gordon će se tokom dvodnevne posete Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, mandatarom za sastav nove vlade Ivicom Dačićem i predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.