Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Putin ne donosi rešenje za Kosovo

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija ima punu podršku Rusije za postizanje kompromisnog rešenja o Kosovu, ali da ruski predsednik Vladimir Putin ne donosi u Beograd rešenje za Kosovo.

"Ne donosi rešenje, on nas pita koje je rešenje. Sa njima redovno razmenjujemo informacije u poslednjih pet, šest godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << još otkad sam ja bio premijer", rekao je Dačić za N1 u Palati Srbija, gde je organizovan svečani doček Putinu.

Dačić je rekao da je satnica posete pomerena zato što ruski predsednik malo kasni, ali da protokol ostaje isti.

Šef srpske diplomatije je rekao da poseta Vladimira Putina predstavlja kontinuitet dobrih odnosa Beograda i Moskve.

On je rekao da su politički odnosi dve zemlje odlični, ali da se pogodnosti sporazuma o slobodnoj trgovini nedovoljno koriste i da na tom polju ima prostora za napredak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Putin ne donosi rešenje za Kosovo

Izvor: B92, 17.Jan.2019

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio danas da ruski predsednik Vladimir Putin ne donosi u Beograd rešenje za Kosovo..."Ne donosi rešenje, on nas pita koje je rešenje. Sa njima redovno razmenjujemo informacije u poslednjih pet, šest godina, još otkad sam ja bio premijer", rekao...

Nastavak na B92...

Dačić: Putin ne donosi rešenje, već pita Srbiju

Izvor: Danas, 17.Jan.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija ima potpunu podršku Moskve za postizanje kompromisnog rešenja o Kosovu i da predsednik Rusije Vladimir Putin, koji je danas u poseti Beogradu, ne donosi rešenje za Kosovo, već pita Srbiju šta je rešenje. Članak Dačić: Putin...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.