Dačić: Predsednik Palaua u Beogradu, pa zaključite sami

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Predsednik Palaua u Beogradu, pa zaključite sami

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nije danas želeo da potvrdi da je Republika Palau povukla priznanje Kosova, kako se juče spekulisalo u medijima.

Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović

"Predsednik Palaua je stigao u Beograd i sutra će se sastati s predsednikom Vučićem. Ja bih vas zamolio da zaključite sami. (Kosovski ministar inostranih poslova Bedžet) Pacoli je pisao predsedniku Palaua čim je čuo da je moguće povlačenje i ja ne bih da naškodim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << našim interesima, dajte prvo da završimo posao", rekao je Dačić za TV Prva.

Hvala za Kosovo: Građani Palaua bez viza za Srbiju

On je dodao da je još rano da se kaže da će i država Sveti Kits i Nevis povući priznanje Kosova, ali, kako je rekao, "ima šanse da se to desi".

Heroji iz Afrike stavili Kosovo pred Savet bezbednosti

"I moja deca me pitaju često gde je koja zemlja, ali te zemlje imaju isto pravo glasa (u UN) kao i Kina. Ja redovno pokazujem mapu svima ko je priznao Kosovo, a ko nije. Kada pogledate teritorijalno, mi smo u ogromnoj prednosti", rekao je Dačić.

On je dodao i da očekuje da će u narednih nekoliko meseci broj zemalja koje su priznale Kosovo pasti na 96.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dačić: Predsednik Palaua stigao u Beograd, zaključite sami

Izvor: Blic, 20.Jan.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nije danas želeo da potvrdi da je Republika Palau povukla priznanje Kosova, kako je juče objavljeno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.