Dačić: Niko nikoga ne treba da ubeđuje

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Niko nikoga ne treba da ubeđuje

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić upozorio je danas da bi nesaglasnost predstavnika Vlade Srbije i predsednika opština sa severa Kosova koji su najavili referedum o prihvatanju kosovskih insitucija mogla da bude fatalna za Srbe sa iz pokrajine.

Povodom informacija da će predstavnici Vlade pokušati da ubede predsednike opština sa severa Kosova da odustanu od referenduma o prihvatanju kosovskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << institucija zakazanom za polovinu februara.

"Niko nikoga ne treba da ubeđuje već treba da sednemo i svi zajedno napravimo plan koji je u interesu Srbije. Nesaglasnost može da bude fatalna za Srbe sa Kosova", kazao je Dačić novinarima na Adi Ciganliji.

Ministar unutrašnjih poslova je dodao da se nada da će Srbija ponovo biti jaka, jedinstvena, da je više niko neće ponižavati i da će uspešno odbraniti nacionalne i državne interese.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.