Dačić: Nije planiran atentat na Dežera i mene

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nije planiran atentat na Dežera i mene

Nisam hteo da kažem ambasadorima pre skupa da se ne bi sekirali, ali sve je u redu, našalio se premijer

BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas povodom medijskih napisa o hapšenju osobe koja je planirala atentat na njega i šefa delegacije Evropske komisije Vensana Dežera da je policija uhapsila engleskog državljanina arapskog porekla, ali da je razlog za hapšenje teška krađa.

"Nemamo informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je planiran bilo kakav napad ili atentat. Policija smatra da je u pitanju krađa", rekao je Dačić.

On je novinarima u Medija centru, gde je prisustvovao konferenciji za štampu Norveške ambasade zajedno sa Dežerom, naveo da je policija juče na vrhu zgrade u kojoj se u ulici Terazije broj 3 nalazi Medija centar uhapsila engleskog državljanina arapskog porekla za koga je u novinama objavljeno da je možda planirao napad na Dežera i njega.

"Ne verujem da bi taj napad mogao da bude usmeren samo na nas dvojicu", rekao je Dačić naglašavajući da je britanski državljanin uhapšen i zadržan zbog teške krađe a da policija istražuje ima li drugih detelja.

"Nisam hteo da kažem ambasadorima pre skupa da se ne bi sekirali, ali sve je u redu", našalio se Dačić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić: U pitanju krađa, a ne pokušaj atentata na Degerta i mene

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Okt.2012

BEOGRAD - "Nisam hteo da kažem ambasadorima pre skupa da se ne bi sekirali, ali sve je u redu", našalio se Dačić.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.