Dačić: Ne postoji sukob s Vučićem zbog direktora policije

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ne postoji sukob s Vučićem zbog direktora policije

Dačić je novinarima u Beogradu rekao da će postupak izbora direktora policije uskoro biti završen i da će naredni direktor biti izabran na isti način na koji je izabran aktuelni šef policije Milorad Veljović.
"To su potpuno netačne priče da postoji bilo kakvo sukobljavanje ili razmišljanje u tom smeru, da li je neko za jednog ili drugog kandidata", kazao je Dačić.
On je rekao da je ta procedura jasno definisana i da konkursna komisija od 30-ak kandidata, koliko se prijavilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << predlaže tri. Od ta tri kandidata Dačić, kako je rekao, Vladi predlaze jednog, ili ne predlaže nijednog "ako smatra da to nije dobro rešenje". Vlada zatim odlučuje o njegovom predlogu, dodao je.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.