Da li su ovo najčešće ženske laži?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su ovo najčešće ženske laži?

Da vas pitamo da li lažete (bilo da ste žena ili muškarac), teško da ćete nam iskreno odgovoriti, a i nije to tema sad. Istraživači muško ženskih odnosa napravili su spisak najčešćih ženskih laži. Da li je tačan/kompletan?

1. Nisam ljuta.

Naravno da je ljuta i to joj piše na licu, ali ne želi reći istinu, jer u tom trenutku ne želi da se svađa niti raspravlja, što je sasvim u redu, zar ne?

2. Baš me briga

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je vrlo slično onome kad “niste ljuti”. Naravno da ju je briga, inače to ne bi spominjala! Još jednom malo bolje pogledajte njen izraz lica i govor tela.

3. Nisam ništa jela ceo dan

Hm, malo tačnije objašnjenje bilo bi da nije imala ručak s povrćem, voće ili integralno pecivo, ali našlo se vremena za parče pice i celu čokoladu zbog stresa na poslu.

4. Idem na dijetu

Ispada kao da je lagala jer dijeta počinje od sutra. Taj dan se baš isprečio rođendan kolegice na poslu ili neki drugi važan razlog.

5. Bilo je na sniženju

Ako je pitate koliko je koštala nova majica, torba ili cipele, možda ćete čuti da je bilo vrlo povoljno i na sniženju. Zapravo je za nju u pitanju samo dobra cena i činjenica da konkretna torba savršeno odgovara uz cipele koje je kupila prošlog meseca.

Ovo je sve?! Ništa strašno!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li su ovo najčešće ženske laži?

Izvor: Dzungla.org, 18.Mar.2013

Da vas pitamo da li lažete (bilo da ste žena ili muškarac), teško da ćete nam iskreno odgovoriti, a i nije to tema sad. Istraživači muško ženskih odnosa napravili su spisak najčešćih ženskih laži. Da li je tačan/kompletan?... Opširnije na Vesti online / Vesti / Zanimljivosti /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.