Da li ste videli nešto slađe od ovoga?

Izvor: Blic, 18.Sep.2013, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste videli nešto slađe od ovoga?

Prošle nedelje se pojavila na donjem Dorćolu, vesela, puna života i željna ljubavi. Prava je beba, nema više od četiri meseca, još ima mlečne zubice i obožava ljude - da se mazi, odmah se izvrne na leđa, uskace u krilo, gricka, „ljubi se“ i pokušava da pije kafu s mlekom.

Ubrzo smo saznali da je odrasla na obližnjem stovarištu i da je jedina koja je od petoro kuca uspela da se spasi iz džaka u kom su njeni braća i sestre završili.

Već u prvoj nedelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istraživanja života van stovarišta zamalo je završila pod točkovima kamiona. Malo posle toga se priklještila na velika klizna vrata. Nije ulica za nju!!

Još ne može da koristi zadnju nogu, ali veterinar kaže da će sve biti u redu. Trenutno je u privremenom smeštaju ne bi li joj noga zarasla, ali tamo ne može još dugo da ostane.

Na pregledu kod veterinara

Ukoliko ste u mogućnosti da ovom malenoom zvrku pruzite dom i ljubav, javite nam se na 064 588 04 80 (Milica).

Slađeg i veselijeg psa od ovoga teško ćete naći. Trenutno uči da ide na povodniku i gde se obavlja nužda. Svi troškovi oko njene nogice su pokriveni, kao što će biti regulisani i troškovi vezani za vakcinaciju i sterilizaciju. Na vama je samo da dođete po nju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.