Da li je ovo novi home screen Galaxyja S5?

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo novi home screen Galaxyja S5?

Korisnik Twittera @evleaks, poznat po svojim glasinama koje su se u velikom broju slučajeva ispostavile tačnim, postavio je sliku koja bi mogla da predstavlja novi home screen Samsungovog smartfona Galaxy S5.

Home screen će, sudeći po fotgorafiji, biti postavljen u vidu karata koje će prikazivati brojne informacije u vezi sa korisnikovim interesovanjima.

Novi početni ekran u velikoj meri podseća na onaj koji se može videti na uređajima koji koriste Microsoftov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Windows Phone 8 OS, kao i na karte koje se mogu videti kod Googlea Now, što nije loša ideja za home ili lock ekran.

Ova slika samo je jedna u nizu koje su se pojavile na internetu, a prethodna je prikazivala ekran sa sličnim "kartama" ali su one bile kombinovane sa standardnijim home screenom koji se sadržao i redove ikonica aplikacija.

Naravno, čak i ukoliko su ove slike stvarne, to ne znači da je u pitanju finalna verzija Galaxy S5 home ili lock ekrana. Vrlo lako u pitanju mogu biti brojni pristupi kompanije u potrazi za onim pravim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je ovo novi home screen Galaxyja S5?

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Korisnik Twittera @evleaks, poznat po svojim glasinama koje su se u velikom broju slučajeva ispostavile tačnim, postavio je sliku koja bi mogla da predstavlja novi home screen Samsungovog smartfona Galaxy S5...Home screen će, sudeći po fotgorafiji, biti postavljen u vidu karata koje će prikazivati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.