Da li je ovo najbizarnija prosidba ikada?

Izvor: 24sata, 04.Nov.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najbizarnija prosidba ikada?

Sud u mestu Hradec Kralove na istoku Češke postao je pozornica najčudnije prosidbe u analima češkog pravosuđa, kada je jedna optužena Čehinja umesto da se izjasni o svedočenju zaprosila muškarca koga je pokušala da ubije. A on je pred sudom pristao.

Šetkova je u juče na ročištu, međutim, sve zapanjila kada se odrekla svog prava da se izjasni o svedočenju žrtve i umesto toga ga pred svima zaprosila a on je pristao.

- Ne krivim je, želim da se oženim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << njome. Tada sam malo popio i bio ljubomoran pa sam je isprovocirao. Zato više neću tako da pijem. Popijem najviše dva piva - kazao je za današnje Pravo budući mladoženja.

Verzija koju su sada predstavili sudu bila je drugačija od prvog saslušanja u policiji, kada je optužena navela da je htela da ga izbaci iz svog stana i zapretila da će ga ubosti nožem ako ne ode a on je isprovocirao sa "čik probaj".

Šetkova kao otežavajuću okolnost ima i to što je već osuđivana uslovno zato što je svojevremeno pijana napala jednu ženu i nanela joj ozbiljne povrede.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Na sudu zaprosila dečka kog je pokušala da ubije, on pristao!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2014

Sud u mestu Hradec Kralove na istoku Češke postao je pozornica najčudnije prosidbe u analima češkog pravosuđa, kada je jedna optužena Čehinja umesto da se izjasni o svedočenju zaprosila muškarca koga je pokušala da ubije. A on je pred sudom pristao. ..Miroslava se na suđenju krila od medija.. ..Miroslava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.