Da li je on novi Džoker?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je on novi Džoker?

Veoma težak zadatak da nasledi Džeka Nikolsona i Hita Ledžera u ulozi Džokera iz Betmen sage mogao bi da dobije glumac Džared Leto.

Da li je dovoljno "lud" za Džokera?

Sudeći po prvim reakcijama na internetu, glumac koji je lomio srca tinejdžerki kao Džordan Katalano u serjii "Moj takozvani život", zatim pokazao kakav je glumac u "Rekvijemu za snove", da bi ove godine dobio Oskara za sporednu ulogu u filmu "Poslovni klub Dalas", mnogima se čini kao pogrešan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbor.

 

Ipak, frontmen benda "30 seconds to Mars" više puta je pokazao da se mnogo toga krije iza lepog lica, pa čak i doza "ludila", i te kako potrebna za tumačenje jednog od najluđih strip/filmskih zlikovaca svih vremena.

 

Navodno su producenti filma "Suicide Squad" (2016) potpuno uvereni da je on pravi čovek za ulogu u filmu koji će se baviti pre svega "drugorazrednim" zlikovcima, pa i Džokerovom saradnicom i povremenom ljubavnicom Harli Kvin. Ta uloga bi trebalo da bude dodljena glumici Margo Robi koja je postala poznata kao "vučica sa Volstrita".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko će naslediti Hita Ledžera: Džared Leto je novi Džoker?!

Izvor: Svet, 12.Nov.2014, 10:00

Džaredu Letu smeši se još jedna “epska” uloga. Naime, slavni glumac, koji je osvojio Oskara za najboljeg sporednog glumca, za maestralnu izvedbu u filmu “Poslovni klub Dalas”, ima velike šanse da dobije ulogu jednog od najpopularnijih negativaca u istoriji pop kulture. . Prema pisanju magazina...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.