Da li bi njegov otac sada bio ponosan? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 20:31

Da li bi njegov otac sada bio ponosan? (VIDEO)

Petar Đurić, "heroj protesta" opozicije I huligana koji su prethodnih dana uništavali Beograd, drži sajt za elitne beogradske hostese.

Na sajtu mogu se videti devojke koje se nude za pratnju u noćnim klubovima, i svim vrstama proslava. Nude sve usluge, od limuzine i pića, do pratnje posle žurki. Cene usluga dostižu do pet hiljada evra, u zavisnosti od broja devojaka i ostalih sadržaja. Prioritet su mušterije koje su strani državljani.

Sam naziv sajta ukazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je reč o hostesama, međutim, na snimcima se može se videti nešto potpuno drugačije. Mlade devojke kojima je okružen i sam Đurić poprilično se ponašaju ''slobodno'' i raskalašno, piju šampanjac, uvijaju se, oblizuju, podižu suknje...

Po ovim scenama moglo bi se reči da ovaj satj više liči na sajt za elitnu prostitituciju nego za hostese. Sami procenite iz priloženog video snimka.

Na prvom danu protesta Petar je rekao je da bi otac bio ponosan na njega. Da li bi njegov otac bio ponosan kada bi saznao da njegov sin drži ovakav jedan sajt?

Podsetimo, Petar je optužio državu da mu je otac umro od korona virusa zato što u Zemunskoj bolnici nije bilo respiratora. Međutim, vrlo brzo istina je isplivala i otkriveno je da je sve što je rekao bila apsolutna laž. Respiratora u Zemunskoj bolncii je bilo više nego dovoljno - 75, i ni u jednom trenutku nije koristilo više od 30. Podsetimo, Đurićeva istorija je veoma nasilna.

Naime, on je 2013. godine bio glavni učesnik incidenta u Gimnaziji u Majdanpeku, kada je maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazić gurajući mu srednji prst u usta i nazivao ga "k**vom". Sve to je snimio i postavio na društvene mreže. Kako se tada pričalo, mladi Đurić je dolazio u školu samo da napravi neki problem. Tako je jedanput oca posle tuširanja snimao golog, a zatim je snimak donosio u školu i svima pokazivao.

Pogledajte video, pa procenite sami:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.