DŽAJA NAVIJAČIMA: Ne zviždite Mihi, podržite ga!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽAJA NAVIJAČIMA: Ne zviždite Mihi, podržite ga!

Ne sme sve da se svali na njegova leđa i da se stvori atmosfera linča - poručio je Džajić

BEOGRAD - Prvi čovek Crvene zvezde, Dragan Džajić, veruje da izabranici Siniše Mihajlovića mogu da savladaju Hrvatsku i tako počnu stvaranje nove, pozitivne atmosfere oko reprezentacije.

"Smatram da ovaj tim Srbije ima kvalitet da pobedi Hrvatsku i donese veliku radost celoj naciji", rekao je Džajić.

Predsednik crveno-belih se nada da navijači neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zviždati našim igračima i selektoru Mihajloviću.

"Ne dirajte Sinišu jer on je dobar momak i osoba s jakim karakterom. Poznajem ga odavno i neka svi budu sigurni da je baš Mihajlović želeo najbolje. Možemo da mu zamerimo što nije uspeo da odvede Srbiju na Mundijal, ali ne i da se okrenemo protiv njega. Ne sme sve da se svali na njegova leđa i da se stvori atmosfera linča. On je istrajao u onome što je zamislio, nije došao do cilja, ali verujte da je baš njemu najteže što je reprezentacija dospela u ovakvu situaciju. I njega i igrače sada treba podržati", rekao je Džaja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DŽAJA NAVIJAČIMA: Ne zviždite Mihi, podržite ga!

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2013

Ne sme sve da se svali na njegova leđa i da se stvori atmosfera linča – poručio je Džajić OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.