DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO

Izvor: Kurir, 18.Jul.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO

NOVI SAD - Plandište plače za Predragom! Plandište, rodno mesto policajca Predraga Jaćovića (20), zavijeno je u crno. Kapija kuće širom je otvorena, ali je dom prazan. Meštani ćutke prolaze ulicom dok čekaju da telo mladića, koga je nehotice ubio kolega Saša R. (30) u policijskoj stanici u

NOVI SAD - Plandište plače za Predragom!

Plandište, rodno mesto policajca Predraga Jaćovića (20), zavijeno je u crno. Kapija kuće širom je otvorena, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dom prazan. Meštani ćutke prolaze ulicom dok čekaju da telo mladića, koga je nehotice ubio kolega Saša R. (30) u policijskoj stanici u Zmajevu, bude poslednji put dovezeno u roditeljsku kuću.

- Nema nikoga, otišli su u Novi Sad da preuzmu telo i oproste se od sina. Loše su, nisu u stanju da govore - priča komšinica porodice policajca koji je nastradao u subotu. Njemu je hitac u glavu, najverovatnije slučajno, ispalio kolega i dobar prijatelj Saša R.

- Predragova starija sestra Ivana (25) najteže podnosi tragediju. Sve vreme je ponavljala: „Dobro sam, dobro sam“, uporno odbijajući da uzme lekove za smirenje - sa suzama u očima priča meštanka.

Vrata policijske stanice u Zmajevu, gde se dogodila tragedija, juče su bila zaključana.

- Predrag je bio za primer. Radio je ovde skoro dve i po godine. Viđala sam ga svakog dana - priča Vesna Vukotić, koja radi u prodavnici u blizini policijske stanice.

- Bili su dobri drugovi. U patrole su išli zajedno, a družili su se i van posla. Pre tri dana Predrag je spavao kod Saše. Velika je ovo tragedija, i za Pecinu familiju i za Sašu, koji ima dvoje dece i treće na putu - dodao je poznanik dvojice momaka.

Crne slutnje

U subotu, oko 15 sati, u dom porodice Predraga Jaćovića stigla je vest da je njihov sin ranjen.

- Krenuli su ka bolnici. Otac je ugledao policijski automobil, a kad je video uključenu rotaciju, bilo mu je jasno da je zakasnio i da sina nikad vise neće videti živog. Njegove sumnje brzo su se obistinile - priča komšinica porodice Jaćović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.