Izvor: B92, 26.Apr.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUA PRETI DA CE OBELODANITI IZBORNE MAHINACIJE

Fuad Nimani, predsednik Demokratske unije Albanaca zapretio je da ce njegova stranka, ukoliko im Republicka izborna komisija Crne Gore ne prizna pravo na dva poslanika u buducem parlamentu, obelodaniti mahinacije na nedavno odrzanim vanrednim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, javlja FoNet.

DUA je ostro reagovala na zvanicno saopstenje RIK da je ta stranka na nedeljnim parlamentarnim izborima osvojila samo jedno, a ne dva poslanicka mesta, kako je to saopstavano u nezvanicnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preliminarnim izvestajima. Nimani je ostavio otvorenom mogucnost ucesca u buducoj koalicionoj vladi Crne Gore, precizirajuci da bi njihovi zahtevi bili nesto veci nego sto je to bilo u prethodnom sastavu Vlade Crne Gore, u kojoj su imali ministra za zastitu prava nacionalnih i etnickih grupa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.