DS traži ostavku Mihajlovićeve

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži ostavku Mihajlovićeve

Beograd -- Portparolka DS-a Aleksandra Jerkov kaže da ta stranka traži ostavku ministarke energetike Zorane Mihajlović zbog odlaganja uvođenja novih računa za struju.

DS zahteva i da ministarka objasni zašto građani već godinu i po ne mogu da plaćaju struju u skladu sa onim što su utrošili, kaže Aleksandra Jerkov.

“Zahtevamo od nje da sada za ovo preuzme odgovornost, kao što je nameravala da preuzme zasluge za nove račune za struju kada ih je najavljivala kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveći uspeh svog ministarstva u prethodnih 18 meseci. Posebno zabrinjava činjenica što i ministarka, i Ministarstvo, i EPS kriju da je za sistem uvođenja novih računa za struju već plaćeno tri miliona evra”, rekla je portparolka DS-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DS traži odgovornost Mihajlovićeve

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Portparolka DS-a Aleksandra Jerkov kaže da ta stranka traži odgovornost ministarke energetike Zorane Mihajlović zbog odlaganja uvođenja novih računa za struju...DS zahteva i da ministarka objasni zašto građani već godinu i po ne mogu da plaćaju struju u skladu sa onim što su utrošili...- Zahtevamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.