DS traži da cene đačkih ekskurzija budu ograničene

Izvor: Beta, 30.Mar.2023, 11:07

DS traži da cene đačkih ekskurzija budu ograničene

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas Ministarstvo prosvete da ograniči cene đačkih ekskurzija jer su po navodima DS, roditelji "prinuđeni da plaćaju i po više stotina evra za ekskurzije koje traju svega nekoliko dana".DS je apelovala na to ministarstvo i da razmotri mogućnost da se ekskurzije odvijaju u objektima za smeštaj učenika, po povoljnijim cenama."Tražimo od Ministarstva prosvete da usvoji odluku kojom bi se omogućilo velikoj većini učenika da odu na školske ekskurzije.  Takođe, napuštene školske i slične objekte treba preurediti i omogućiti potom u njima održavanje rekreativne nastave, što bi značajno redukovalo i njihovu cenu", naveli su iz Demokratske stranke.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DS traži da cene đačkih ekskurzija budu ograničene

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2023

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas Ministarstvo prosvete da ograniči cene đačkih ekskurzija jer su po navodima DS, roditelji "prinuđeni da plaćaju i po više stotina evra za ekskurzije koje traju svega nekoliko dana".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.