DS: Poziv Novosađanima da predlažu inicijative

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Poziv Novosađanima da predlažu inicijative

Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da teži "dobrom i iskrenom odnosu sa Novosađanima", zbog čega ih poziva da predlažu sopstvene ideje i inicijative.

"Duboko verujemo da svi građani Novog Sada zaslužuju poštovanje od strane  javnih funkcionera koji su dužni da ih o svom radu informišu, ali i da omoguće onima koji su ih birali da na njihov rad i utiču. Rad javnih funkcionera, institucija, jednako kao i aktivnosti političkih stanaka, mora biti potpuno transparentan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Naša vrata otvorena su za sve naše sugrađane", navodi se u saopštenju GO DS.

Pored toga, dodaje se, "otišlo se i korak dalje".

"Kako bismo uključili sve Novosađane u aktivnosti Gradskog odbora Demokratske stranke, i dali im mogućnost da uz našu pomoć predlažu inicijative, podnose amandmane i daju predloge za odbornička pitanja, pozivamo ih da svakog četvrtka od 18 do 20 časova u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke (Vojvođanskih brigada 24, kod bivše 'Pečurke') razgovaraju sa odbornicima i funkcionerima naše stranke", navode iz GO DS.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS poziva na građanski aktivizam

Izvor: B92, 18.Jan.2015

Novosadski odbor Demokratske stranke pozvao je građane da predlažu inicijative, podnose amandmane i daju predloge za odbornička pitanja...Građani to mogu učiniti u prostorijama novosadske DS svakog četvrtka, kada će s njima razgovarati odbornici i funkcioneri DS...U saopštenju se ukazuje da rad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.