DS: SNS u Novom Sadu nesposobna

Izvor: B92, 10.Jul.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS u Novom Sadu nesposobna

Novi Sad -- Šef odborničke grupe DS u Skupštini Novog Sada Božidar Protić ocenio je danas da je gradska vlast koju predvodi SNS potpuno nesposobna.

Protić je na konferenciji za novinare upitao gradsku vlast kako je moguće da će se tek na sednici gradske skupštine 15. jula raspravljati o rebalansu gradskog budžeta, kada je to trebalo učiniti mnogo ranije da bi gradska preduzeća nesmetano mogla da rade.

On je rekao da se gradska vlast, umesto potrebama gradjana, bavi sama sobom i preraspodelom direktorskih funkcija u javnim i komunalnim preduzećima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protić: Rebalans posledica nerada

Izvor: Danas, 10.Jul.2014

- Vladajuća koalicija se dva meseca bavila samo sobom i promenama direktora, a da su se bavili svojim poslom do rebalansa budžeta ne bi ni došlo - kazao je šef odborničke grupe Demokratske stranke Božidar Protić, ističući da Skupština grada, koja je zakazana za 15. jul, nije predviđena tokom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.