DS: Poziv građanskoj Srbiji da obiđe Zoranov grob

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Poziv građanskoj Srbiji da obiđe Zoranov grob

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas građane Srbije da se sutra, u 10:30 časova priključe u zajedničkom odlasku na groblje, od Krunske do Aleje velikana na Novom groblju, kako bi zajednički obeležili 12 godina od ubistva premijera Z

Foto: DS

DS u saopštenju ističe da je Zoran Đinđić ceo svoj život posvetio reformisanju i modernizaciji društva i ostavio nam obavezu da njegovu viziju moderne i evropske Srbije ostvarimo.

Zajedničkim odlaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na groblje, dodaje se u saopštenju, građanska Srbija će na simboličan način pokazati da vizija Zorana Đinđića i dalje živi i odati poštu premijeru koji je svoj život dao boreći se za vrednosti moderne i evropske Srbije.

Zajednički odlazak na groblje koji Demokratska stranka organizuje kreće tačno u 10.30 ispred Centrale DS, ulica Krunska 69, a maršruta kojom će se kretati je: Krunska 69, Kneginje Zorke, Bulevar Kralja Aleksandra, Ruzveltova do Aleje velikana na Novom groblju gde će građani odati počast pokojnom premijeru Srbije.

DS ističe da će istog dana, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu biti održano finalno takmičenje u besedništvu "Beseda u Zoranovu čast", koje se organizuje deseti put zajedno sa Fondacijom dr Zoran Đinđić, sa početkom u 13 časova.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je citat Zorana Đinđića "Život je ono što od njega napravimo. I Srbija je ono što od nje napravimo."

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.