DS: Mali nije spreman za kritiku svog rada

Izvor: RTS, 11.Jul.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Mali nije spreman za kritiku svog rada

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, izjavom da o njegovoj doktorskoj disertaciji sud može da donese isključivo ista komisija pred kojom je branio sporni doktorat, pokazao je zabrinjavajući stepen nerazumevanja potrebe za nezavisnom, objektivnom i nepristrasnom procenom i kritikom njegovog rada, saopštila je Demokratska stranka.

"Demokratska stranka smatra da je nedopustiva velika arogancija Malog koji ovim ozbiljno dovodi u pitanje svoju spremnost da njegov rad, ne samo naučni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bude podložan bilo kakvoj javnoj ili stručnoj kritici", navodi se u stranačkom saopštenju, koje prenosi Beta.

Dodaje se da se DS već priključio zahtevima da nezavisne komisije ispitaju svaku doktorsku disertaciju osporavanu u javnosti i da demokrate očekuju i od drugih aktera na političkoj sceni Srbije da učine isto, jer se radi o principu uspostavljanja odgovornosti prema građanima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS:Mali nespreman za kritičku ocenu

Izvor: B92, 11.Jul.2014

Beograd -- DS je ocenila da je Siniša Mali pokazao zabrinjavajući stepen nerazumevanja potrebe za nezavisnom objektivnom i nepristrasnom procenom i kritikom njegovog rada...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da o njegovoj doktorskoj disertaciji sud moze da donese isključivo ista komisija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.