DS: Đilasu, Tadiću i Pajtiću prete smrću na Fejsbuku

Izvor: Blic, 27.Avg.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Đilasu, Tadiću i Pajtiću prete smrću na Fejsbuku

Demokratska stranka saopštila je danas da je policiji prijavila pretnje smrću koje su, na društvenoj mreži Fejsbuk, upućene predsedniku stranke Draganu Đilasu, zameniku predsednika Bojanu Pajtiću i počasnom predsedniku Borisu Tadiću.

Demokratska stranka je pozvala sve nadležne organe da se odlučno obračunaju sa ovakvim pojavama, bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kome su pretnje upućene i da ih u svim slučajevima shvate veoma ozbiljno.

To je jedini način da se pošalje poruka da nasilje, pretnje i govor mržnje neće biti tolerisani, iako je Vlada odgovorna za atmosferu kojom vladaju strah, nasilje i kršenje ljudskih prava, navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Pretnje Đilasu, Pajtiću i Tadiću

Izvor: RTS, 27.Avg.2013

Pretnje smrću koje su upućene funkcionerima DS-a, Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću na Fejsbuku, ta stranka prijavila policiji, javlja Tanjug. ..Demokratska stranka prijavila je policiji pretnje smrću upućene predsedniku stranke Draganu Đilasu, zameniku predsednika Bojanu Pajtiću...

Nastavak na RTS...

DS: Pretnje smrću Đilasu, Pajtiću i Tadiću

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2013

Demokratska stranka saopštila je danas da je policiji prijavila pretnje smrću koje su na Fejsbuku upućene predsedniku stranke Draganu Đilasu, zameniku predsednika Bojanu Pajtiću i počasnom predsedniku Borisu Tadiću.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.