DRUGIMA NA DAR: Humanitarna akcija za decu iz ugroženih područja u TC UŠĆE

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGIMA NA DAR: Humanitarna akcija za decu iz ugroženih područja u TC UŠĆE

Porodični sajam je otvorio predsednik opštine Novi Beograd Aleksandrar Šapić koji je tom prilikom ukazao da je Sajam poprimio humanitarni karakter jer je cilj prikupiti školski pribor. On je pozvao sve koji mogu da na drugom spratu TC Ušće donesu školski materijal koji će biti podeljen ugroženoj deci. 
 
- Ovih sedam dana čitava zemlja je pokazala veliku solidarnost i ogroman broj mladih ljudi se uključio u sve akcije tako da nema dileme da će tako biti i ovde - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Šapić.

Portparol TC Ušće Aleksandra Janković podsetila je da je Porodični sajam tradicionalna manifestacija koja se održava u maju i septembru.
 
- Odlučili smo da ovog puta Sajam bude humanitarnog karaktera, odnosno da se u okviru njega organizuje akcija prikupljanja flomastera, olovki, bojica, sveski, ali i knjiga, odnosno svega onoga što će mališanima iz ugroženih područja biti potrebno kada nastave sa školom - rekla je Janković podsećajući da sajam traji danas i sutra od 10 do 20 sati.

Ona je navela da pomoć neće biti upućena samo mališanima kada nastave sa školom, dodajući da će školski pribor biti uručen i onima koji se nalaze u prihvatnim centrima, kojima znači pažnja i poslati pribor.

Organizatori su pozvali građane da donesu flomastere, bojice, bojanke, sveske, dečje knjige, igračke i ostali školski pribor koji je neophodan.

Akciju su organizovali TC Ušće u saradnji sa Predškolskom ustanova "Dr Sima Milošević" iz Zemuna i humanitarnom karticom Eurobanke "Veliko srce" pod pokroviteljstvom Sekretarijata za dečju zaštitu.



Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Drugarima na dar": Deca darivala poklone za vršnjake ugrožene poplavama, u nedelju nastavak akcije

Izvor: Blic, 25.Maj.2014, 00:45

Humanitarna akcija Veliko srce “Drugarima na dar” u okviru koje je prikupljena pomoć za decu iz poplavljenih područja održana je danas na Porodičnom sajmu na platou ispred tržnog centra Ušće...Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd, zvanično je otvorio ovu manifestaciju:..-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.