DRUGI PORAZ NA GP: Brazilke preslišale Srpkinje!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2013, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI PORAZ NA GP: Brazilke preslišale Srpkinje!

Naša selekcija je doživela drugi poraz na završnom turniru Gran prija

SAPORO - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Brazila rezultatom 3:0, po setovima 27:25, 25:21, 25:22 u meču četvrtog kola završnog turnira Gran prija u Saporou.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Ana Bjelica sa 19 poena. U pobedničkom timu istakla se Šeila Kastro sa 19 poena.

Brazil je ostvario četvrtu pobedu i nalazi se na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mestu sa 12 poena. Srbija je ostala na trećoj poziciji sa šest poena iz četiri meča.

Srbija će u nedelju u poslednjem kolu igrati protiv Italije. Taj meč na programu je od 6,30 časova.

Selektor Srbije Zoran Terzić rekao je da je uprkos maksimalnom porazu od Brazila zadovoljan i da je ekipa spremna da u poslednjem kolu savlada Italiju i osvoji bronzanu medalju.

"Sa jedne strane smo zadovoljni, ali ostaje žal za nekim setom, bilo je prilike i da je bilo malo više koncentracije, mogli smo bar do dopunskog seta, možda i nešto više. Ipak, odmorili smo neke igrače za Italiju, utakmicu koja donosi odluku o trećem mestu na finalnom turniru i mislim da ćemo biti sposobnoi da odigramo na pravi način i da pobedimo", poručio je Terzić.

Kapiten srpskog tima Jelena Nikolić istakla je da Brazilke nisu bile superiorne kao što to govori rezultat.

"Mogle smo dosta bolje, naročito u prvom setu, gde nismo uspeli da iskoristimo prednost. U drugom je već bilo slabije, ali nisu bili toliko supriorne koliko govori rezultat", poručila je ona.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DRUGI PORAZ NA GP: Brazilke preslišale Srpkinje!

Izvor: Dzungla.org, 31.Avg.2013

Naša selekcija je doživela drugi poraz na završnom turniru Gran prija OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.