DRU BARIMOR: BILA SAM GROZNA KONOBARICA

Izvor: Kurir, 09.Jul.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRU BARIMOR: BILA SAM GROZNA KONOBARICA

Glumica Dru Barimor (Drew Barrymore), koja glumi od malih nogu i veoma je slavna još od svoje sedme godine, kada je snimila film "ET", tvrdi da je, uprkos ogromnoj popularnosti, imala "normalno detinjstvo".

Iako je pre napunjenih 15 godina stigla da pokuša samoubistvo, prođe fazu lečenja od droge, dobije starateljsku parnicu protiv svojih roditelja i napravi više od 15 uloga, tvrdi da je i ona morala da zaradi džeparac!

- I pored toga što glumim otkad sam imala 11 meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imala sam i nekoliko takozvanih normalnih poslova - rekla je popularna glumica i priznala da je "grozna konobarica"

- Radila sam u kafiću kada mi je bilo 14  i bila nepodnošljivo grozna. Ali zaista nepodnošljivo! Moj šef me je naprosto mrzeo zbog toga. Svakodnevno sam videla sam prezir u njegovim očima - priznala je ona i dodala da je posao u video klubu bio više po njenoj meri.

- Imala sam slobodu da ćaskam sa mušterijama i da predlažem. Ljudi po film dođu bledom idejom o tome šta je to što bi hteli da vide, a kako filmove obožavam, poznajem posao, mogla sam da se pobrinem da dobiju pravu stvar. Obožavala sam taj posao. Za koje god ostvarenje da se neko interesovao znala sam tačno o čemu se radi - rekla je starleta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Drew Barrymore: "Bila sam grozna kao konobarica"

Izvor: Filmske.com, 10.Jul.2010, 04:38

lumica Dru Barimor (Drew Barrymore), koja glumi od malih nogu i veoma je slavna još od svoje sedme godine, kada je snimila film "ET", tvrdi da je, uprkos ogromnoj popularnosti, imala "normalno detinjstvo"...Iako je pre napunjenih 15 godina stigla da pokuša samoubistvo, prođe fazu lečenja od droge,...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.