DRAMA iznad aerodroma u BEOGRADU: Pilot spasao stvar

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA iznad aerodroma u BEOGRADU: Pilot spasao stvar

Prava drama se odvijala danas na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, tačnije iznad njega.

Foto: MONDO/Jovan Terzić ...

"Pilot Wizz Air-a je krenuo da sleće kada je u jednom trenutku video vozilo na pisti. Odmah je dao gas i podigao avion. Potom je napravio krug i sleteo", ispričao je za "Kurir" jedan od putnika.

Stjuardesa prvo javila da je pilot ovo uradio zbog vremena, a onda se pilot oglasio i objasnio da nije mogao odmah da sleti jer se vozilo nalazilo na pisti.

Inače avion je leteo iz Larnake za Beograd.

HAOS u AVIONU:Desetine povređenih na letu za Australiju

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA IZNAD BEOGRADSKOG AERODROMA! Avion krenuo da sleće, a onda je pilot ODJEDNOM PODIGAO LETELICU! Evo šta je video na pisti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019

Prava drama se odvijala danas na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, tačnije iznad njega..- Pilot je krenuo da sleće kada je u jednom trenutku video vozilo na pisti. Odmah je dao gas i podigao avion. Potom je napravio krug i sleteo - ispričao je jedan od putnika...Kako je rekao, stjuardesa je prvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.