DRAMA U BEOGRADU! Muškarac skočio s tramvajskog mosta u Savu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 22:28

DRAMA U BEOGRADU! Muškarac skočio s tramvajskog mosta u Savu

Detalji slučaja još nisu poznati javnosti.

Nepoznati muškarac skočio je večeras sa tramvajskog mosta u reku Savu.

Policijski službenici PS za bezbednost na rekama vrše pretragu u cilju pronalaska lica.

Policijski službenici PS za bezbednost na rekama vrše pretragu u cilju pronalaska lica, prenosi Telegraf.

Drugi detalji ovog incidenta zasad nisu poznati.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Ad

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.