DRAMA U BEOGRADU: Mladić (21) uhapšen zbog polnog uznemiravanja dve devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 20:40

DRAMA U BEOGRADU: Mladić (21) uhapšen zbog polnog uznemiravanja dve devojčice

Biće priveden tužilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su muškarca (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je juče na Zvezdari neprimereno dodirivao dve devojčice na ulici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Tamara Ilić/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog polnog uznemiravanja u Beogradu: Neprimereno dodirivao dve devojčice na ulici

Izvor: Radio 021, 29.Feb.2024

Policija je u Beogradu, na Zvezdari, u saradni sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila L. L. (21) zbog sumnje na polno uznemiravanje.

Nastavak na Radio 021...

Na Zvezdari uhapšen 'manijak'

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2024

Policija je u Beogradu, na Zvezdari, u saradni sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila L. L. (2003) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Muškarac iz Lebana povređen u tuči, napadač uhapšen

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2024, 19:24

51-godišnji muškarac iz Lebana uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je nakon kraće rasprave i tuče, nogom udario i povredio 65-godišnjeg muškarca...On se sumnjiči da je pre dva dana nogom udario svog komšiju koji je pao i zadobio telesne povrede, zbog kojih se nalazi u niškom Kliničkom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.