DRAMA U ATINI Ispred Ambasade Srbije pronađen SUMNJIV PREDMET

Izvor: Press, 09.Okt.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ATINI Ispred Ambasade Srbije pronađen SUMNJIV PREDMET

U popodnevnim časovima ispred srpske Ambasade u Atini primećena je sumnjiva torba nakon čega je policija hitno reagovala, evakuisala osoblje, ali i blokirala kvart u kom se nalazi predstavništvo Srbije.
Foto;blic
Na lice mesta brzo su izašli pripadnici specijalnih jedinica, kao i vatrogasci,a nakon provere utvrđeno je da su sadržaj torbe činili papiri, javlja "Iefmedia".
List "Katimerini" ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je naveo da je osoblje ambasade evakuisano na krov zgrade, dok drugi portali ne preciziraju lokaciju diplomatskog osoblja Srbije, već samo napominju da su ljudi brzo odvedeni na sigurno.

Prema pisanju pojedinih grčkih medija, navodno je jedan od zaposlenih u Ambasadi pozvao policiju oko 14.15 časova nakon što je ugledao torbu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.