DRAMA NA TIVATSKOM AERODROMU: Uhapšen srpski državljanin

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 14:51

DRAMA NA TIVATSKOM AERODROMU: Uhapšen srpski državljanin

Na tivatskom aerodromu uhapšen osumnjičeni za tešku krađu.

Muškarac (25), državljanin Republike Srbije, uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je opljačkao stranog državljanina na aerodromu u Tivtu.,

Naime, policiji je državljanin Austrije 16. avgusta prijavio da mu je 14. avgusta na izlaznom gejtu za međunarodne letove na Aerodormu Tivat, iz novčanika koji se nalazio u rancu, otuđen novac u iznosu od 4.700 evra, kao i bankovna kartica, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je oštećeni primetio na dan podnošenja prijave.

Policija je ubrzo identifikovala mogućeg počinioca i krenulo se u potragu.

- 16. avgusta u 15 časova, prilikom kontrole na graničnom prelazu Aerodrom Tivat, lišen je slobode muškarac (25) državljanin Republike Srbije. Policija je kriminalističkom obradom došla do sumnje da je, iskoristivši nepažnju oštećenog, iz ranca uzeo novčanik iz kojeg je otuđio pomenuti novac i bankovnu karticu, te je novčanik vratio u ranac i odustao od zakazanog leta, te se udaljio u pravcu Bara - navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.