DRAGAN BUJOŠEVIĆ IZABRAN ZA DIREKTORA RTS: Drugi mandat na čelu Javnog servisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 19:44

DRAGAN BUJOŠEVIĆ IZABRAN ZA DIREKTORA RTS: Drugi mandat na čelu Javnog servisa

U trci za ovu funkciju bilo je 14 kandidata

Dragan Bujošević izabran je za generalnog direktora RTS-a, odlučio je Upravni odbor nacionalne televizije na današnjoj sednici i on će tu funkciju vršiti narednih pet godina. Bio je to četvrti zaredom ponovljeni konkurs za prvog čoveka Javnog medijskog servisa, pošto su prethodna tri, od maja prošle godine, propala.

Prema informacijama, od devet članova UO za Bujoševića je glasalo sedam. Minja Nikolić, zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika UO, ovo nije mogao neposredno posle sednice da potvrdi.

- Sednica je završena kasno popodne i Dragan Bujošević je dobio neophodnu dvotrećinsku većinu. To je sve što za sada mogu da kažem – rekao je Nikolić.

, koji su ispunili formalne uslove, plus tri prijave, koje su u startu odbačene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.