DR PETAR KOČOVIĆ PROGNOZIRA: Objavio kada možemo da očekujemo uspon trećeg talasa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 14:52

DR PETAR KOČOVIĆ PROGNOZIRA: Objavio kada možemo da očekujemo uspon trećeg talasa!

Profesor Petar Kočović preko matematičkog modela već mesecima unazad prati razvoj korona virusa u Srbiji.

On je danas objavio najnovije informacije kada se očekuje kraj epidemije u našoj zemlji.

Naime, profesor svakodnevno radi prognoze porasta broja obolelih od korona virusa, pa će tako prema njegovim procenama treći talas u Srbiji biti gotov oko Nove godine.

On naglašava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je reč o dugoročnoj prognozi koja je sama po sebi i neprecizna.

Inače, prema njegovim predviđanjima kraj epidemije u Srbiji očekuje se naredne godine i to u periodu između 6. marta i 10. jula.

On je, takođe, objavio i da se uspon trećeg talasa očekuje od 24. oktobra a trajaće sve do 18. novembra, i da je za to verovatnoća 59 odsto.

SRBIJA - 26.10.2020 - Covid-19 - III talas - CRVENO-LJUBICASTA ZONA (nova nomenklatura - do juce je ovo bila ljubicasta zona, ali je preimenovana).

Posted by Petar Kocovic on Понедељак, 26. октобар 2020.

Kočović je objavio i da se Srbija trenutno nalazi u crveno-ljubičastoj zoni, kako je preimenovana nekadašnja ljubičasta.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.